Montag, 30. Januar 2012

Mancare din carne de vita alaturi de Spätzle

Aceasta tocana de vita o fac destul de des,pentru ca place si copiilor si merge servita ori cu Spätzle,ori cu paste,cu piure de cartofi,cu cartofi fierti,sau chiar si numai cu paine proaspata.Se face rapid si simplu de tot.

Avem nevoie de :

-juma de kg carne de vita
-supa de legume sau de vita(eu am portii mici,congelate in doze//supa ne trebuie cam cat sa acopere carnea)
-una-doua cepe
-un ardei rosu,unul galben
-putina pasta de rosii
-putina smantana pentru frisca
-sare,piper,boia
-patrunjel verde(daca aveti)

Punem carnea taiata cuburi la prajit in putin ulei,adaugam ceapa si ardeiul si lasam sa prinda si ele putina culoare.Stingem cu supa de vita sau de legume si lasam la fiert la foc domol pana carnea se topeste pe limba .Adaugam pasta de rosii si smantana si mai lasam sa fiarba pana are consistenta dorita.Adaugam sare,piper si boia dupa gust ,lasam sa se odihneasca putin  dupa care puetm servi dupa pofta inimii,cum am scris mai sus.
Noi am servit cu Spätzle de cumparat,tarate intr-o tigaie prin putin unt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen