Dienstag, 3. Mai 2011

Wurstsalat

Multi cunoasteti deja aceasta salata,dar destui nu stiu de ea,asa ca m-am gandit sa postez reteta ce o fac eu de cativa ani buni.Cantitati exacte nu pot da,pentru ca fiecare face in functie de numarul persoanelor.O sa scriu cat am folosit eu pentru patru persoane plus un pachet pt servici.

Avem nevoie de :
-apr 500 g Lyoner(ca un fel de parizer)
-2 cepe taiate solzisori
-2 castraveti acri

Pentru dressing amestecam toate ingredientele de mai jos:
-apa
-otet(dupa gust)
-sare,piper,nucsoara(toate dupa gust)
-doi-trei stropi de ulei(optional)

Lyonerul il taiem fasii,felii,dupa inspiratie.Castravetii la fel,iar ceapa o taiem rondele sau solzisori.Le amestecam intr-un castron iar deasupra turnam dressing-ul.Se poate servi imediat,dar e mai buna daca se lasa o ora-doua la rece.

Merge foarte bine servita ca fel principal,dar la fel de bine merge si la o masa tip bufet.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen