Freitag, 5. August 2011

FURSECURI INIMIOARA-revista Lisa


Mai e pana la Craciun,stiu,dar acum am gasit pozele de la reteta asta ,asa ca o scriu pentru cand va fi cazul.
Ingrediente:
-1 plic de vanilie
-300 g faina
-50 g migdale macinate
-150 g unt
-150 g zahar
-2 galbenuse si un ou intreg
-150 g dulceata de macese
-zahar pudra

Se amesteca ingredientele uscate(faina,migdale,zahar,vanilie) se adauga ouale si apoi untul.

Nu va speriati daca aluatul va iese mai lipicios,ca asa trebuie.
Se formeaza o bila,se impacheteaza in folie si se lasa in frigider cam o ora.
Dupa o ora se scoate aluatul din frigider,se intinde intre hartie de copt si folie si se decupeaza inimioare(merge si alta forma :P ).
  
Surplusul de aluat se indeparteaza cu o scobitoare sau cu un cutit.La jumatate din inimioare se decupeaza cate o inima mica in mijloc.Se coc la 180° aproximativ 5 minute.Cuptorul trebuie sa fie la temperatura ceruta.

Jumatatile cu "gaura" se pudreaza cu zahar iar celelalte se ung cu dulceata de macese(sau alta care va place).Se lipesc intre ele si gata.










Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen